Captain Price: Het Game Icon

captain-price-face-model-mw2019-compare-to-mw2022-he-v0-njgzsiptmoqa1

Captain Price is de meest iconische game-personage ooit. Hij is een onvergetelijk figuur in de Call of Duty-reeks, bekend om zijn vastberadenheid en leiderschap.

Captain Price is een Britse SAS-officier, voor het eerst geïntroduceerd in Call of Duty 4: Modern Warfare in 2007. Hier wordt hij voorgesteld als Captain Price, leider van het peloton.

 

In Modern Warfare 2 is hij een gevangene van de Russen, en in Modern Warfare 3 eindigt Price het verhaal met de hoofdschurk. Zijn terugkeer werd aangekondigd voor de start van de nieuwe trilogie van Modern Warfare 2019.

De stem van Price werd ingesproken door Billy Murray in de originele Modern Warfare-reeks en door Barry Sloane in de nieuwe reeks.

 

In deze video wordt duidelijk gedemonstreerd hoe Barry Sloane als referentiepunt wordt gebruikt om het personage Captain Price tot leven te brengen door middel van motion capture-technologie.

 

In de nieuwe Call Of Duty Modern Warfare 3 die net is uitgekomen op 10 November kan je weer op missie gaan met Captain Price.