Wat is Pira's Avontuur?

Het is een location based game dat zich afspeelt in Antwerpen. Deze game is gemaakt voor MOS Vlaanderen, om  gezinnen met hun kinderen de groene plekken van de stad te laten ontdekken en zich meer bewust te maken over het belang van de natuur in bebouwde gebieden.

In ons spel staat de stad op het punt vernietigd te worden door een ‘slechte’ projectontwikkelaar die de groene gebieden wil vervuilen en vernietigen. Pira, onze heldhaftige gids, roept jullie hulp in om de stad te redden. Jullie worden door haar door de stad geleid om alle groene plekken te lokaliseren en ze te beschermen tegen het gif dat de projectontwikkelaar in de riolen heeft gedumpt. Jullie missie omvat het oplossen van vragen en het sluiten van kranen op elke locatie om de verspreiding van het gif te stoppen.

Desk Research

Je kan de desk research hieronder downloaden.

Field Research

Je kan de field research hieronder downloaden.

About Group8 Games

Wie zijn wij?

Wij zijn Group8 Games en indie game studio bedrijf die bestaat uit enkel creatieve, grappige studenten die hun talenten heeft toegepast om Pira’s Avontuur in de werkelijkheid te maken. Ons team bestaat uit:

Yana onze kwaliteitscontrole en projectmanager, Sammiä de CSS-expert en master designer, Noah de programmeur en UX-designer en als laatste Declan de marketing agent en animator.

Demo Video

Pira's Avontuur